Conikuvat
B2

Pienlehtimarssi

AntsuPuff

https://www.etsy.com/shop/AntsuPuff

Hei! Olen AntsuPuff, graafinen suunnittelija ja sarjakuvataiteilija.

Lyhyt sarjakuva ideoinnista

Pikkuiset noppa goblinit

Tarina jossa yhdistyy suomalainen ja ruotsalainen mytologia

Betoniaaveet

https://facebook.com/betoniaaveet

Betoniaaveet on pienikollektiivi, joka on alkujaan kasassa, jotta voisimme käydä eri sarjakuvatapahtumissa myymässä pienlehtiemmä porukassa. Olemme julkaisseet 2020 antologian, "Betoniaaveet ja ystävät", jonka osallistujat olivat meidän siihen pyytämiemme sarjakuvapiirtäjiä. Pyrimme julkaisemaan antologian jokatoinen vuosi ja seuraavan antologiamme teema on peikot. Tulemme toteuttamaan sen open callina, josta lisätietoja tulossa! Meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: betoni.aaveet@gmail.com

Haltijakäpälä

https://haltijakapala.blogspot.com/

Fantasiasarjakuvaa ja -kuvituksia

Sulka ja Suomu on pieni monihaarainen ja sanaton haitarikirjasarjakuva, jonka tarinalla ei ole loppua, vaan se kiertyy itseensä syklisesti. Lukija voi myös valita tarinan risteyskohdassa mitä tarinankaarta haluaa seurata. Sarjakuva on kokonaan väreissä ja originaalit maalattu vesivärein.

Taivaallista lihaa on pin up-haitarikirja, joka esittelee hirviömäisen kauniita olentoja toisista maailmoista. Jokainen pin up on kuvattu edestä ja takaa haitarikirjan molemmin puolin. Kokonaan väreissä.

Molemmat haitarikirjat ja taidekokoelmani¨saatavilla Turun sarjakuvakaupasta: https://www.sarjakuvakauppa.fi/catalogsearch/result/?q=haltijakapala&fbclid=IwAR0-rFT1BDQSjJJdezNg5CLwMZDeDM-GzLvJUL8TIA1i_cFxQpCS8hkidB0

Paths of Avarnight on englanninkielinen pitkä nettisarjakuva, joka kertoo nuoren Adalin kansanperinteenkeruumatkasta syvälle vuoristoon, jonka metsien alla uinuu ikiaikaisia ja epäinhimillisiä salaisuuksia. Pathsia voi lukea joko Webtoonsissa (https://www.webtoons.com/en/challenge/paths-of-avarnight/list?title_no=365625) tai Tapas'ssa (https://tapas.io/series/Paths-of-Avarnight/info)

inka tuulia

https://etsy.com/shop/inkatuuulia

Hei!

Olen 19-vuotias taiteilija Tampereelta. Myyn Etsyssäni muun muassa tarroja, printtejä ja pinssejä töistäni. Kiitos paljon kiinnostuksesta töitäni kohtaan <3

Joensuun sarjakuvaseura

https://www.joensuunsarjakuvaseura.fi/

Maineikkaan, jo vuonna 1996 perustetun Joensuun sarjakuvaseuran, kahdeksan vuoden julkaisu hiljaisuus päättyi joulukuussa 2020, kun uusien paikallisten sarjisaktiivien voimin herätetty seura julkaisi yhdeksännen antologiansa.

Pinnan alla-antologiassa tekijöiden mielikuvitus on lähtenyt laukalle. Itä-Suomeen sijoittuvissa tarinoissa tarkastellaan paikallisia maisemia spekulatiivisen fiktion näkökulmasta.

Spekulatiiviseen fiktioon eli spefiin sisältyviä kirjallisuudenlajeja ovat fantasia, tieteisfiktio ja kauhukirjallisuus. Spefin sarkaa on todellisuuslähtöinen kuvittelu. Keskeinen kysymys kuuluu “entä jos…” Entä jos kauppatorille tupsahtaisi rautakautinen aikamatkailija? Entä jos kohtaisit Pielisjoella Tuonelan lautturin? Entä jos Pyhäselän pinnan alla piileskeleekin jotain aivan muuta kuin mitä olemme aina kuvitelleet siellä olevan?

Kaikki tarinat tapahtuvat Itä-Suomessa, mutta Joensuuhun sijoittuvia tarinoita on eniten. Jotkut antologian tarinoista tapahtuvat tulevaisuudessa, mutta useimmissa esitellään nykypäivän arkisia elinympäristöjä, joihin on yhdistetty yliluonnollisia, ihmeenomaisia tai täysin kuvitteellisia aineksia. Suurin osa tekijöistä on joensuulaisia sarjakuvaseuran jäseniä. Antologiaan on lähdetty mukaan myös muualta maakunnasta ja maakunnan rajojen ulkopuolelta.

Tervetuloa matkalle outoon, ihmeelliseen ja häiritsevään Itä-Suomeen!

Kannen on tehnyt Mika K. Saarelainen

Albumin voi tilata osoitteesta www.joensuunsarjakuvaseura.fi

Tero Mielosen ja Kaisa Lehikoisen yhteistyönäyte. Tarinan loppu saa ihosi kananlihalle. Lauri Kinasen erittäin tyylikäs taidonosoitus, siitä mitä saattoukaan käydä Penttilän Sahalle.

Koskaan ei voi tiedä, mitä vastaan tulee kun ajelet Itä-Suomen metsisissä maisemissa. Timo Heikura ja Tuomas Myllylä avaavat tarinoillaan verhoa ja pääsemme kurkistamaan metsien saloihin.

KaaoksenKorppi

https://www.etsy.com/shop/KaaoksenKorppiArt

Olen eläintarinoiden kuvittaja, ammatiltani graafinen suunnittelija. Tällä hetkellä teen kuvittajana kevytyrittäjän töitä (mm. kuvitan lasten ja nuorten kirjoja ja kirjoittanut oman kirjan myös). Etsystä löytyy myynnissä on sarjakuvani ja sen lisäksi fanarttia eläintarinoista, mutta myös ihan fantasia ja kauhuaiheita. Teen myös tilareita digitaalisesti joten niitäkin voi kysellä.

Naensut

https://www.instagram.com/iita100/

Nettisarjakuva Tales of Querencia. Kertoo kahden maailman kohtaamisesta. Sarjakuva on vielä promovaiheessa.

Nelli Kilu (Nli)

https://www.nellikilu.com/

Olen Hyvinkääläinen kuva-artesaani ja sarjakuvantekijä.

Myyn kotisivujeni kautta digitaalista ja fyysistä sarjakuvaa/zinejä. Kaupasta löytyy myös taideprinttejä, tarroja ja postikortteja.


Suloinen vinyylitarra, kooltaan noin 10 x 8 senttimetriä. Tämä viiden euron pupunen muistuttaa ottamaan välillä myös rennosti!


Digitaalista sarjakuvaa niin englanniksi kuin suomeksikin! Tinnitus on sarjakuvanovellijonka tarinassa päähenkilö yrittää selvittää korvissaan soivan mystisen äänen alkuperää.


Kaunis taideprintti, kooltaan on 21 x 21 cm.

OHTO Productions

https://www.etsy.com/shop/OhtoProductions

OHTO on pieni kollektiivi queer taiteilijoita, joka tuottaa printtituotteita ja kierrätysmateriaaleista tehtyjä käsitöitä.

Piiru

https://www.facebook.com/piiru.art

Nina ja Marko Lappalaisen pienlehtiä ja omakustanteita: fantasiaa, kehomyönteisyyttä, yhteiskunnallisuutta ja fiktiivisiä keski-ikäisenkaltaisia olentoja.

Rocken Moll

http://rockenmoll.blogspot.com & https://fi-fi.facebook.com/Rocken-Moll-604338419672781/

Rocken Moll on kollektiivi, joka on julkaisut Tiskin alta-lehteä sekä sarjakuva-albumeita.

Rocken Mollin viimeisin julkaisu on Utopia, joka pitää sisällään Janne Luokkasen ja Juho Sihvosen sarjakuvanovelleja. Vahvasti pulp- ja kioskilehtien perinteitä kunnioittavissa tarinoissa liikutaan niin kaukaisimmassa avaruudessa kuin miekan ja magian hengessäkin. Lehti kuin suoraan mummolan vintiltä.

RyuAho Studio

https://www.etsy.com/shop/ryuahostudio

Tässä on RyuAhoStudion Etsy kauppa. Löydät kaupastamme monenlaisia pienlehtiä, tarroja ja muita tuotteita. Aiheet vaihtelevat.

Tässä on osa tuotteista, joita Susanna Maria tarjoaa RyuAhonStudion kaupassa. Tällä hetkellä Mellun tuotannosta on vain Mellun Parhaat kaupassamme.

Surkea & Persikankukkia

https://www.instagram.com/surkeaillustrations/ & https://www.instagram.com/persikankukkia/

Surkea & Persikankukkia elikkäs Viima Ä & Rosa Rea ovat suomalaisia sarjakuvatekijöitä. Kummallakin taustaa esim sarjisbloggauksen parissa ja sen jälkeen muita taidehommia. Pienlehtimarssiin tulisi meiltä myyntiin niin zinejä kuin niiden ohella ostettavia tarroja ja esim kortteja.

Tampereen Sarjakuvaseura ry

https://www.sarjari.fi/

Jo 40 vuotta ilmestynyt Sarjari jatkaa ilmestyen 3-4 kertaa vuodessa teidän iloksenne. Sarjarin vakihahmo on albumeistakin tuttu Kapteeni Kuolio, lisäksi lehdessä ilmestyy lukuisten taiteilijoiden sarjakuvia. :)

Tarinoita Muinaisesta Pohjolasta

http://www.tarinoitapohjolasta.com/

Tarinoita Muinaisesta Pohjolasta on pienen taidekollektiivin tuottama sarjakuva, jonka tarinat sijoittuvat Pohjolan ja Baltian myyttiseen keskiaikaan.

Ukko

https://twitter.com/daUkko