B2
Conikuvat

Tampere Kuplii langoilla 20.-23. toukokuuta

Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaalit tapahtuvat toukokuussa 2021 verkkotapahtumana. Valitettavasti vallitseva tartuntatautitilanne ei mahdollista vielä perinteisen tapahtuman järjestämistä, joten siihen palaamme ensi vuoden alkupuolella. Verkossa on kuitenkin luvassa laaja otanta sarjakuvan ystäville suunnattua ohjelmaa. Kuten muukin toimintamme, myös verkkotapahtuma on yleisölle maksuton.

Tampere Kupliin ohjelmatarjonta jatkuu myös verkossa monipuolisena. Niin kuin sarjakuvista löytyy tarjontaa kaikenlaisille ja eri ikäisille ihmisille, niin myös ohjelmassa näkyy sarjakuva lukuisilla kulmilla: nuoret ja seniorit, tekijät ja kokijat sekä lukuisat aiheen ympärillä toimivat harrastukset. Ohjelmapaketti sisältää vakavampaa ja kepeämielistä sisältöä, luentoja, paneeleja ja kilpailuja. Tuttuun tapaamme aloitamme kuplaviikon yhteistyöohjelmalla torstaina ja perjantaina, josta siirrymme lauantaiksi ja sunnuntaiksi oman kuplivan studiomme ohjelmaan.

Sarjakuvan tekeminen, lukeminen, kokeminen ja tulkinta ovat aina mukana ja aina muutoksessa. Tutustumme ajankohtaisiin ilmiöihin sekä sarjakuvan ja maailman alati kehittyvään suhteeseen. Perinteisen sarjakuvan lisäksi harrastukselle on myös monia tämän vuosituhannen muotoja, kuten verkkosarjakuvat, cosplay-pukuharrastus sekä sarjakuvien ja animaatioiden pohjalta tehdyt musiikkivideot, AMV:t. Tampere Kuplii verkossa myös näiden aiheiden parissa.

Ohjelmatuotanto verkkotapahtumaan on jo aloitettu ja otamme huhtikuun aikana vastaan myös uusia ohjelmakokonaisuuksia. Tarjoamme ohjelmantekijöille mahdollisuuden tuottaa oma ohjelma täysin itse, mutta ennalta tehtävän ohjelman voi tulla nauhoittamaan studiollemme Tampereelle. Kokoontumisrajoitusten salliessa toivotamme ohjelmantekijöitä myös studiollemme suoraan lähetykseen 22.-23. toukokuuta. Myös etäosallistuminen suoraan lähetykseen on luonnollisesti mahdollista.

Tapahtuman lähestyessä tiedotamme tarkemmin ohjelmakartan sisällöstä sekä yleisön mahdollisuuksista osallistua viikonlopun ohjelmaan ja keskusteluun. AMV-kilpailun ilmoittautuminen on jo auki ja verkon cosplaykilpailuista tulee lisätietoja huhtikuun puoliväliin mennessä. Jo nyt suosittelemme vierailua sosiaalisen median yhteisöihimme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Ota yhteyttä