B2
Conikuvat

Cosplaykilpailut

Järjestämme Tampere Kuplii -etätapahtumassa kaksi cosplaykilpailua, jotka ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. Photoshoot-kilpailussa haetaan cosplayvalokuvaa ja esityskilpailussa videota. Lue säännöt ja osallistumisohjeet alta.

Photoshootkilpailu

Kilpailuun ilmoittaudutaan ilmo.cosplay.fi -järjestelmällä. Tarvitset ilmoittautumiseen Kompassi-tunnuksen. Linkki ilmoittautumiseen ilmestyy tähän 22.4.2021.

Ilmoittautuminen avataan 22.4. ja suljetaan 15.5. Ilmoittautuminen voidaan sulkea aikaisemmin, mikäli kilpailu tulee täyteen.

Ilmoittautumisen yhteydessä toimitetaan photoshoot-kuva sekä lähdekuva esitettävästä hahmosta/hahmoista. Lähdekuvalla tarkoitetaan otetta lähdemateriaalista, esim. ruutukaappaus tai skannaus alkuperäisestä sarjasta, sarjakuvasta tai pelistä.

Kilpailuun voi osallistua yksin tai parin kanssa yhdessä. Yhdessä osallistuessa molempien osallistuvien hahmojen on oltava samasta lähdeteoksesta.

Kilpailussa voi esiintyä oikealla nimellä tai nimimerkillä.

Pukujen tulee olla pääosin itse tai kanssaosallistujan kanssa yhdessä tehtyjä.

Kilpailuotoksen ei tarvitse olla varta vasten tätä kilpailua varten otettu, kunhan sillä ei ole osallistuttu aiemmin muuhun photoshootkilpailuun.

Pukujen tulee kuulua johonkin seuraavista aihepiireistä.

Kaikki hyväksytyt teokset esitellään Tampere Kuplii 2021 -lähetyksessä ja niitä voidaan esitellä myös Tampere Kupliin kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Osallistumisen yhteydessä voi ilmoittaa halutessaan myös valokuvaajan nimen tai nimimerkin, joka esitetään samassa yhteydessä. Muista, että sinulla on oltava valokuvaajan lupa kuvan käyttöön tässä kilpailussa.

Voittajat valitsee tuomaristo. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse tapahtuman jälkeen. Palkinnon voi halutessaan myös noutaa Tampereelta, ohjeistamme tästä voittajia erikseen.