Conikuvat
B2

Ohjelma

Tampere Kupliissa järjestetään vuonna 2021 verkkotapahtumana, jolloin ohjelma tulee olemaan ilmaiseksi katsottavana internetissä.

Ohjelmaa tulee olemaan vähintään Kuplii-viikonloppuna 22.-23. toukokuuta mutta lisätietoa aikatauluista kerrotaan lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman ohjelmahaku on auki!

Mukaan voi ilmoittautua täyttämällä Ohjelmalomakkeen (vaatii Kompassi-tunnukset) tai ottamalla suoraan yhteyttä ohjelmatiimiin sähköpostilla: ohjelma(ät)tamperekuplii.fi

Tänä vuonna Tampere Kuplii järjestetään kokonaan verkkotapahtumana ja tähän meillä on alustavasti tarjolla alustavasti kolme erilaista toteutusmallia.

Ohjelman nauhoitus ennakkoon: Ohjelmanpitäjä voi tallentaa ohjelmanumeronsa etukäteen ja toimittaa sen Kupliin järjestäjille ennen tapahtumaa. Ohjelmanumero tullaan esittämään ennakkoon sovitulla ohjelma-ajalla ja tällöin Kupliin järjestäjillä on vielä ylimääräistä aikaa auttaa mahdollisten teknisten ongelmien kanssa sekä ohjeistaa tarvittaessa etukäteen.

Ohjelman esittäminen etänä: Ohjelmanpitäjä voi esittää ohjelmanumeronsa suorana ottaen yhteyden Kupliin lähetysstudioon, jossa pyrimme parhaamme mukaan ohjeistamaan ja auttamaan ongelmatilanteissa. Ohjelmanpitäjän toivotaan olevan valmiina jo jonkin verran aiemmin, että voimme käydä tekniikan läpi ja ennen kaikkea tietenkin myös pysyvän sovitussa ohjelma-ajassa.

Ohjelman esittäminen Kupliin studiolta: Voimme tarjota muutamille paikallisille tekijöille mahdollisuuden käyttää Kupliin lähetysstudiota ohjelmanumeroidensa esittämiseen mutta koronarajoituksista johtuen pyrimme pitämään tämän määrän mahdollisimman pienenä ja siitä on hyvä sopia erikseen Kupliin ohjelmatiimin kanssa.

Tietenkin jokaisen ohjelmanumeron kohdalla pyrimme ottamaan huomioon järjestelytoiveet ja joustamaan mahdollisuuksien mukaan

Kupliin ohjelmahaku tulee olemaan auki vähintään huhtikuun loppuun saakka ja ilmoitamme sen sulkeutumisesta ennakkoon!