B2
Conikuvat

Tampere Kuplii etsii tekijöitä tuottamaan vuoden 2021 festivaalia!

Tampere Kuplii on vapaaehtoisvoimin toteutettava hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Vuonna 2021 Tampere Kuplii järjestetään jo 15. kerran ja tapahtuman päivämäärät ovat 19.-23.5.2021.

Tampere Kuplii hakee nyt uutta verta kokeneeseen tekijätiimiinsä. Kaikkiin tehtäviin saa perehdytyksen ja tukea muulta tiimiltä. Ellei erikseen mainita, tehtävät eivät edellytä aiempaa kokemusta. Sen sijaan, hakijoilta edellytetään iloista tekemisen meininkiä, avointa ja oppimishaluista mieltä sekä halua olla luomassa festivaalitunnelmaa!

Kaikki ilmoitetut tehtävät alkavat heti, kun sopiva hakija tehtäviin löytyy.

Toiminnanjohtaja

Tampere Kupliin toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu festivaaliorganisaation kokoaminen ja johtaminen sekä osallistuminen päätöksentekoon festivaalin taloudesta, ohjelmistosta sekä viestinnästä. Toiminnanjohtaja vastaa lisäksi sisäisen kommunikaation sujuvuudesta, projektiin osallistuvien kouluttamisesta ja tapahtuman edustamisesta erilaisissa yhteyksissä.

Toiminnanjohtajan tehtävään haetaan aikaansaavaa, sarjakuvista ja kulttuurista kiinnostunutta ja elämänasenteeltaaan positiivista henkilöä. Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta tapahtumien tuottamisesta tai johtotehtävistä.

Edellinen toiminnanjohtaja perehdyttää tehtävään perehdyttää ja tukee tarvittaessa toimintaa pitkin kevättä.

Talousvastaava

Talousvastaava vastaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa festivaalin budjetin laatimisesta ja seuraamisesta sekä avustusten hakemisesta.

Tilavastaava

Tilavastaava hoitaa yhteydenpitoa Tampere-talon kanssa ja tekee festivaalin tilankäyttösuunnitelman yhteistyössä ohjelmatiimin kanssa.

Pienlehtimarssin tuottaja

Pienlehtimarssi on Tampere Kupliin oma alue pien- ja omakustanteille. Pienlehtimarssin tuottaja vastaa ilmoittautumisten vastaanottamisesta, edustuspaikkojen jaosta sekä muista pienlehtimarssin järjestelyistä.

Turvallisuusvastaava

Turvallisuusvastaava vastaa festivaalin järjestyssääntöjen päivittämisestä ja ylläpitämisestä ja toimii linkkinä festivaaliorganisaation ja Tampere-talon turvallisuusorganisaation välillä.

Logistiikkavastaava

Logistiikkavastaava vastaa tapahtumapaikkojen ulkopuolelta hankittavien tarvikkeiden kuljetusten aikatauluttamisesta ja/tai kuljettamisesta tapahtumaan ja sieltä pois.

Stream-tuottaja

Stream-tuottaja vastaa ohjelmanumeroiden taltioimisesta ja lähettämisestä Youtubeen Tampere Kupliin välineistöllä. Tehtävä edellyttää perusosaamista stream-ohjelmistoista ja mikserin käytöstä.


Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää 1.2.2021 mennessä osoitteeseen: outi@tamperekuplii.fi

Tarkempia tietoja tehtävistä antaa:

Outi Sippo-Purma
Toiminnanjohtaja
Tampere Kuplii
outi(ät)tamperekuplii.fi
puh. 0407053360